Cauta:
  News  Stiinta  Social  Evenimente  Social evenimente  Turism  Sport  Justitie  Tehnologie  Avocatura  

sanatate  Chevron AmeriCares si Fundatia sanatate

Mark Kline în 1996. Avem placerea de a colabora la îmbunatatirea rezultatelor pentru starea de sanatate a comunitatilor din România si de a contribui la viata locuitorilor din aceste comunitati. ”, a spus Tom Holst, Country Manager al Chevron Romania.

BIPAI opereaza o retea de clinici de ultima generatie în România, Africa de sud si est, unde peste 180. 000 de copii infectati cu HIV si familiile acestora primesc tratamentul care îi mentine în viata. În acelasi timp, organizatia realizeaza cercetari clinice si ofera cursuri de asistenta medicala de cea mai buna calitate. AmeriCares si-a început activitatea în România în 1988 si de atunci a livrat în total ajutoare medicale în valoare de 228 milioane USD unor spitale si clinici din întreaga tara. Acestea sunt valori esentiale pentru activitatea noastra si astfel sustinem comunitatile locale în aceste domenii.

Chevron, AmeriCares organizatia sanitara mondiala nonprofit si Baylor College of Medicine prin Initiativa Internationala pentru SIDA la Copii de la Spitalul Pediatric din Texas (BIPAI) au format un partneriat pentru a raspunde nevoilor cu care se confrunta pacientii din România. BIPAI a fost fondata de Dr. Asocierea noastra cu Chevron va ridica parteneriatul nostru umanitar la un nivel superior de acoperire nationala. ” a continuat Tammy Allen.

"Chevron sustine comunitatile locale în domeniul sanatatii si sigurantei. Acest partneriat va îmbunatati capacitatea BIPAI-Romania de a gestiona donatii mai mari, atât în numele centrului sau, cât si în numele altor institutii medicale din România care au nevoie de astfel de resurse.

Pâna în prezent, AmeriCares a sustinut programele sanitare ale BIPAI-Romania cu donatii de produse evaluate la 41 milioane USD. Kline este acum medic sef la Spitalul Pediatric din Texas si seful catedrei de pediatrie de la Baylor College of Medicine.

AmeriCares este o organizatie mondiala, non-profit, de sanatate si de ajutorare în caz de calamitati. Organizatia livreaza medicamente, consumabile medicale si ajutor pentru persoanele nevoiase din toata lumea. Parteneriatul cu Chevron va permite AmeriCares si BIPAI sa-si extinda ajutorul umanitar catre si mai multi beneficiari din România.

"Parteneriatele public-private încheiate la nivel global între Baylor College of Medicine, Spitalul Pediatric din Texas si Chevron ne-au permis sa oferim tratamentele si îngrijirile necesare, dar si sa sustinem initiativele menite sa raspunda nevoilor în situatii ce implica resurse limitate. ” a spus Michael Mizwa, Chief Operating Officer la BIPAI. “Prin parteneriatul încheiat între Chevron Romania si AmeriCares, aceste initiative vor fi intensificate pentru a raspunde nevoiilor de echipamente medicale si produse farmaceutice ale anumitor spitale si clinici care servesc populatia defavorizata din România. ” a adaugat Michael Mizwa.

"În numele AmeriCares, doresc sa multumesc companiei Chevron pentru acest dar incredibil de generos care va permite Baylor si AmeriCares sa ajute mai multe persoane din România sa traiasca o viata mai lunga si mai sanatoasa,” a spus Tammy Allen, Program Director la AmeriCares pentru Asia si Eurasia. “Fara sustinerea esentiala oferita de Chevron, programele noastre din România nu ar fi putut prospera astfel. Prin acest parteneriat se doreste facilitarea accesului pacientilor la medicamentele si îngrijirile medicale care le pot salva viata.

Chevron Romania a încheiat un angajament pe termen lung cu AmeriCares si Fundatia Baylor Marea Neagra, afiliat BIPAI în România, pentru a spori disponibilitatea medicamentelor si echipamentelor medicale la anumite spitale publice si private din România.

În 2004, AmeriCares a început sa ajute familiile care beneficiaza de îngrijirile oferite de Centrul de Excelenta al Fundatiei Marea Neagra din Constanta, cu suplimente alimentare, medicamente anti-retrovirale si anti-infectioase care pot salva viata.

Odata cu noul parteneriat încheiat cu Chevron, BIPAI si AmeriCares vor extinde donatiile de medicamente si echipamente medicale catre o retea nationala de institutii sanitare calificate. De la înfiintarea sa, în 1982, AmeriCares a distribuit ajutoare umanitare în valoare de peste 11 miliarde USD în 164 de tari.

 
sanatate sanatate

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SANATATE - 2019 - reportaj.com