Cauta:
  News  Stiinta  Social  Evenimente  Social evenimente  Turism  Sport  Justitie  Tehnologie  Avocatura  

sanatate  Cristian Vasilescu unul din mai cautati sanatate

Terapia sa da rezultate foarte bune in tratarea afectiunilor cronice, acute, neurologice sau psihosomatice. A, scara A, apartamentul 6.

Prin aplicarea unor miscari delicate, cu degetele asupra muschilor si pielii, Cristian Vasilescu, in sedinte saptaminale, trateaza cu succes cele mai diverse afectiuni. In 2004, Cristian Vasilescu a obtinut certificatul de terapeut in terapii complementare.

Ploiesteanul preda REIKI si Radiestezie din 2001, este initiat si a practicat: Radiestezie & Inforenergetica pana la gradul 6; Bioenergie scoala austriaca si rusa; Metoda Silva de autocontrol; Qigong stilul Qitaky cu Maestrul roman Adrian Florea nivelul 1 si dietoterapie scoala medicina traditionala chineza; cu maestrul Lin Kai Ting: stilul Qilinqong pana la nivelul 4 din 5; REIKI cu trei maestri romani: Dumitru Hristenco, Calin Petru Cotrau, Aurelian Curin.

In martie 2010 a urmat cursurile Academiei de Bowtech din Australia modulele 1&2, in august a urmat modulele 3&4, in decembrie a urmat modulele 5&6; in martie 2011 a urmat modulul 7. . Metodele sale se pot aplica in rezolvarea problemelor scheleto-musculare si articulare, afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne, dezechilibre emotionale, stres, depresii, dereglari ale sistemului imunitar si boli autoimune.

Cu o asemenea carte de vizita si cu rezultate incredibile, Cristian Vasilescu a ajuns unul dintre cei mai cautati terapeuti din judetul Prahova.

Pentru a ajunge la cabinetul terapeutului Cristian Vasilescu trebuie sa va programati.

Pentru asta sunati la numerele de telefon: 0745 166 945 sau 0723 678 281.

De asemenea, puteti folosi adresa de e-mail: criss_bio@yahoo. com.

Informatii complete despre terapia Bowen si despre modul in care aceasta se aplica la Ploiesti puteti gasi la cabinet. La finele anului 2012 a finalizat cu succes si nivelul de Master.

La momentul actual are un cabinet de terapie Bowen in Ploiesti, pe strada Romana, nr. 13, Bl.

 
sanatate sanatate

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SANATATE - 2019 - reportaj.com