Cauta:
  News  Stiinta  Social  Evenimente  Social evenimente  Turism  Sport  Justitie  Tehnologie  Avocatura  

sanatate  Intalnirea expertilor in igiena sanatate

Va puteti inscrie la conferinta la adresa office@semmelweis. info.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Fundatia Semmelweis
Mag. Kurt Plattner
Baumgasse 60B/2/12
1030 Viena, Austria
Tel. : +43 660 6565022
E-mail: office@semmelweis. info

corporate identity prihoda gmbh
Julia Stopa
Peter-Jordan-Stra├če 74
1190 Viena, Austria
Tel. : +43 1 47 96 366 - 19
E-mail: julia. stopa@cip. at Studii recente arata ca peste 50. 000 de pacienti mor in fiecare an in Europa din cauza infectiilor spitalicesti, iar cateva milioane de pacienti sunt afectati de astfel de infectii. Conferinta va reuni experti de talie mondiala si directori din regiunea Europei Centrale si de Est, care vor dezbate subiecte legate de igiena din spitale si isi vor impartasi cunostintele in cadrul unor discursuri, ateliere si discutii libere.

Fundatia Semmelweis, o initiativa independenta non-profit, organizeaza aceasta conferinta pentru a aduce in atentia publicului subiectul igienei si pentru a informa publicul in legatura cu viitoarele tendinte si standarde de buna practica in prevenirea si tratarea infectiilor spitalicesti. Acesta este motivul pentru care Fundatia Semmelweis organizeaza prima conferinta din Europa Centrala si de Est cu privire la igiena spitalelor si siguranta pacientilor, in perioada 3-4 martie 2015, la Viena. Profesorul Didier Pittet, directorul programului de control al infectiilor din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, va intampina participantii la conferinta cu un discurs de deschidere.

Alaturati-va expertilor in cadrul primei conferinte Semmelweis Igiena Spitalelor si Siguranta Pacientilor pentru a dezbate "Viitorul Prevenirii si Controlului Infectiilor" impreuna cu profesionisti de talie mondiala.

Pentru mai multe informatii despre conferinta, va rugam accesati www. semmelweis. info. .

 
sanatate sanatate

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SANATATE - 2019 - reportaj.com