Cauta:
  News  Stiinta  Social  Evenimente  Social evenimente  Turism  Sport  Justitie  Tehnologie  Avocatura  

sanatate  Medici renumiti din domeniul sanatate

A sustinut peste 200 de prezentari nationale sau internationale si este membru in mai multe asociatii de profil, precum Asociatia Chirurgilor din Turcia sau Societatea Afectiunilor de Colon din Turcia Cele mai tratate tipuri de cancer au fost cel pulmonar si de prostata la barbati si cel de san si cervical la femei. Medicul Nazim Serdar Turhal este specializat in oncologie medicala si este profesor in cadrul Universitatii de Medicina Marmara.

Spitalul Anadolu din Istanbul (Turcia) a tratat anul trecut peste 2. 000 de pacienti romani, 60% dintre acestia pentru afectiuni oncologice. O comisie de medici, din care fac parte Profesorul Fatih Agalar (chirurgie gastrointestinala), Profesorul Altan Kir (chirurgie toracica) si Profesorul Nazim Serdar Turhal (oncologie medicala) de la Spitalul Anadolu din Turcia, vor fi la Bucuresti vineri, 23 mai pentru a acorda consultanta medicala pacientilor romani.

Echipa de medici abordeaza multidisciplinar pacientii pentru chirurgia gastrointestinala (mai exact afectiuni precum tumorile de intestin subtire si intestin gros, stomac, colon) precum si pacientii pentru chirurgia toracica privind tumorile pulmonare si alte afectiuni ale plamanilor.

Profesorul Fatih Agalar este specializat in realizarea interventiilor laparoscopice minim invazive, chirurgie robotica, chirurgie a sistemului gastrointestinal, chirurgie a sanului sau reconstructia complexa a peretului abdominal. Anadolu este operatorul privat din Turcia care a avut cel mai mare numar de pacienti straini anul trecut.

Intalnirea de vineri este intermediata de catre firma de consultanta medicala Vipmed, care continua programul de visiting doctors, connectand astfel pacientii cu profesionisti renumiti pe plan international.

Inregistrarea telefonica este obligatorie iar traducerea in limba romana va fi asigurata. In 2013, pacientii romani au facut 5. 200 de examinari la Anadolu. . Dintre pacientii romani cu afectiuni oncologice, 27% s-au tratat in cadrul centrului de oncologie medicala, 23% in cel de radioterapie oncologica si 10% in cel de chirurgie oncologica. In ultimii cinci ani, numarul total al pacientilor romani a crescut, in medie, cu 47%.

 
sanatate sanatate

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SANATATE - 2019 - reportaj.com