Cauta:
  News  Stiinta  Social  Evenimente  Social evenimente  Turism  Sport  Justitie  Tehnologie  Avocatura  

sanatate  Primul Spital de fertilitate sanatate

Aceasta se desfasoara in perioada 1 martie - 31 martie 2014.

Primavara isi intra pe deplin in drepturi si, odata cu ea, apar si problemele de sanatate specifice sezonului. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata, inclusiv Fertilizare in Vitro. Aceste investigatii vor fi efectuate de catre medicii ultaspecializati din echipa de elita a Spitalului Wellborn. Serviciile medicale din cadrul campaniei se efectueaza de luni pana vineri, pe baza unei programari prealabile.

Campania Nationala "Primavara Wellborn" se adreseaza pacientelor vechi ale spitalului, dar si celor actuale, precum si pacientelor cu trimiteri de la fundatii sau ONG-uri.

Despre Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singurul One Stop Clinic de profil din tara. Wellborn, primul spital din Romania specializat in fertilitate si medicina materno-fetala, isi propune sa ofere o primavara mai sanatoasa mamelor, viitoarelor mame, cat si copiilor, prin lansarea Campaniei Nationale "Primavara Wellborn". Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Inceputul anului este perioada in care pacientii primesc cele mai multe recomandari medicale pentru verificarea starii de sanatate.

Prin aceasta campanie, Spitalul Wellborn pune la dispozitia dumneavoastra:

- 5 consultatii de pediatrie gratuite/ zi,

- 5 consultatii ginecologice gratuite/ zi,

- 2 consultatii de infertilitate gratuite/ saptamana - efectuate de catre Dr Silviu Predoi,

- 30 % reducere la fiecare ecografie pediatrica,

- 20 % reducere la analizele si investigatiile de pediatrie,

- 20 % reducere la consultatiile de pediatrie la domiciliu (Bucuresti si Ilfov).

Pentru ca sanatatea este un cadou esential in luna dedicata femeilor, pacientele pot beneficia de toate serviciile medicale enumerate mai sus. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia dumneavoastra, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate.

 
sanatate sanatate

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|SANATATE - 2019 - reportaj.com